Suomen Samojedinkoirayhdistys ry.

Suomen Samojedinkoirayhdistys ry.

 
Playsets. go there
here
here
here
here

Samojedinkoirien sairauksien seurantalomake

Täytä tämä lomake, kun koirasi sairastuu vakavasti tai menehtyy. Tapaturmaisista menehtymisistä tai PEVISA-ohjelmaan sisältyvistä sairauksista ei tarvitse ilmoittaa, jos koira on virallisesti silmä- ja lonkkatarkastettu.

Nyt meillä on mahdollisuus lisätä avoimutta erilaisten sairauksien suhteen samojedeilla. Lähetä tiedot täyttämällä tämä lomake. Lomake tulee jalostustoimikunnan jäsenille. Voit valita haluatko tiedot näkyviin SAMY:n sairausseuranta -sivulle, mitä suosittelemme, mutta jokainen saa päättää itse asiasta. ”Salassa pidettävät” ilmoitukset tulevat vain jalostustoimikunnan tietoon ja nekin ovat erittäin tärkeitä.

Tällä lomakkeella ei ole tarkoitus ilmoittaa satunnaisia sairastumisia, vain koiran krooniset sairaudet. Jatkuva tulehduskierre on esimerkki kroonisesta sairaudesta, vaikka tulehdukset olisivat erillisiä tapauksia. Pelkistetysti: Näistä sairauksista ei parane koskaan, hoidosta huolimatta, vaikka ne oireettomaksi saataisiinkin.

Muistathan ilmoittaa koirasi kuolinsyyn myös OmaKoiran tietokantaan. Rotujärjestön tulee seurata myös koirien eliniän pituutta ja kuolinsyitä. Tärkeitä ovat myös vanhuuden eutanasiat, ilman erillistä sairauden syytä. Ilman niitä tilasto vääristyy pahasti.

Omistajan yhteystiedot / ilmoittajan yhteystiedot
(jos eri kuin omistaja)

Lomakkeella antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja sinuun ollaan tarvittaessa yhteydessä.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com